Junior IT auditor

Generali Biztosító Zrt.

Biztosítóként a legfőbb küldetésünk, hogy óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét.

Szükség van ránk!

Nekünk pedig Rád!

Belső ellenőrzési területünk 

Junior IT auditor

munkatársat keres.

Kik vagyunk?

Szenvedélyes szakértők elszánt csapataként azon dolgozunk, hogy a Generali Biztosító Zrt.-nél és a teljes magyarországi cégcsoportnál a belső ellenőrzési és IT audit tevékenységet maradéktalanul ellássuk. Összetartó csapatként kreatív ötleteinkkel ösztönözzük, tudásunkkal támogatjuk egymást.

A Generalinál a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával elsődleges célunk olyan befogadó és támogató munkahellyé válni, amellyel a világot gazdagabbá tehetjük és ahol az emberek kiaknázhatják a bennük rejlő potenciált. Hiszünk abban, hogy a sokszínűség és összetettség kulcs egy olyan felelősségteljes kultúra kialakításához, ahol hosszú távú értéket teremtünk munkatársainknak és ügyfeleinknek egyaránt.

Feladataid lesznek

IT / IT security folyamatokat érintő auditok lebonyolításában való részvétel, az IT audit terület támogatása, nem IT auditokban adatelemzések készítése.

Ezen belül:

· kockázatok értékelése;

· vizsgálatok végrehajtása: tervezés, teszt stratégia kialakítása, tesztek

   végrehajtása, audit dokumentáció készítése, a vizsgálat eredményének

   egyeztetése, audit jelentés készítése;

· audit megállapítások nyomon követése;

· szakmai projektek, munkacsoportok támogatása;

· vizsgálati módszertan fejlesztése;

· audit terv összeállításában, egyeztetésében részvétel.

 

Kit keresünk?

Egy kockázatérzékeny, erős kontroll és jogi megfelelési kompetenciákkal bíró, kíváncsi, stratégiai szemléletű szakértő kollégát keresünk, aki:

  • agilis, önállóan és csapatban is képes dolgozni;
  • proaktívan keresi a fejlődési lehetőséget;
  • 1-2 éves IT auditori vagy IT security/ IT Risk management tapasztalattal
  • rendelkezik;
  • tárgyalóképes angol szaknyelvi tudása van;
  • valamint felsőfokú végzettséggel rendelkezik.
  • a pozícióra megváltozott munkaképességű pályázók jelentkezését is várjuk.

 

Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk

· Iroda - megújult környezetben, jól megközelíthető, központi helyen, metró mellett, a Generali Biztosító megújult Váci úti székházában. (1132 Budapest, Váci út 36-38.).

· Rugalmasság - hibrid munkavégzés, heti több nap home office lehetőséggel (1-2 nap irodai munkavégzés formájában), illetve távmunka lehetősége. Kötetlen munkaidőnek köszönhetően rugalmasan oszthatod be az idődet.

· Fejlődési lehetőség- belső képzések (We Learn, English week), és számos olyan lehetőség, ahol bővítheted a szakmai tudásod

· Sport -és kikapcsolódás- ha sportolni szeretnél, nem kell messze menned: Váci úti székházunkban fitneszterem található, emellett csoportos sporttevékenységekre is van lehetőséged (pl. TRX, jóga). Római-parti Generali Akadémia és Szabadidőközpontunk számos kikapcsolódási lehetőséget kínál és medencével vár. Generali Futóklubunk is tárt karokkal vár.

· Étkezés- ebédszünetben pedig a székházban lévő saját éttermünkben vagy a közeli szuper helyeken próbálhatod ki kedvenc fogásaidat.

· Juttatások - béren kívüli juttatási csomagunk több különböző elemet tartalmaz, köztük ingyenes céges egészségcsomagot, baleset-, és életbiztosítást, magánnyugdíjpénztári hozzájárulást és kafetériát is.

· Tegyünk jót - Szerepet vállalhatsz a vállalat társadalmi felelősségvállalási törekvéseinek megvalósításában

Pozíció betöltése során előnyt jelent

· CISA minősítés;

· szakmai felsőfokú angol nyelvvizsga.

Egyéb információk

Cégcsoportunk munkatársainak jelentős része jelenleg is otthon látja el feladatait, a visszatérést hibrid munkavégzés formájában valósítottuk meg.

Kiválasztásaink során az interjúkat online tartjuk.

Onboarding folyamatunkat teljesen átalakítottuk, új belépőink online ismerkedhetnek meg jobban cégcsoportunkkal és vezetőinkkel, saját területükön pedig a hibrid munkavégzésnek köszönhetően igény esetén személyesen is tudnak tanulni az irodai környezetben.

Pozíció adatai

Pozíció azonosító: 2155
Pozíció pontos megnevezés: Junior IT auditor
Foglalkoztatás helye: Budapest
Szakterület: Könyvvizsgáló, Belsőellenőr
Szerződés típusa: Határozatlan
Napi munkaidő: Teljes munkaidőben
Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Junior IT auditor