Értékesítés támogatási munkatárs

Generali Biztosító Zrt.

Biztosítóként a legfőbb küldetésünk, hogy óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét.

Szükség van ránk!

Nekünk pedig Rád!

 Külsőpartner-támogató területünk

back office feladatokra

Értékesítés támogatási munkatársat

keres.

Kik vagyunk?

Szenvedélyes szakértők elszánt csapataként azon dolgozunk, minél magasabb szinten támogassuk alkusz partnereinket, hogy a segítségükkel minél több ember életét tegyük biztonságosabbá szolgáltatásainkkal.

Összetartó csapatként kreatív ötleteinkkel ösztönözzük, tudásunkkal támogatjuk egymást.

Feladataid lesznek

  • Alkusz partnerek teljes körű back office támogatása.
  • Értékesítéssel kapcsolatos feladatok (nyomtatványellátás, elszámolás) elvégzése.
  • Meglévő alkuszi szerződés állománnyal kapcsolatos (igazolások kiadása, módosításokban való közreműködés, szerződéssel kapcsolatos információk adása) feladatok elvégzése.
  • Szerződéses állomány lekérdezése, statisztikák készítése. 
  • Szakmai kapcsolattartás az állománykezelési, a kárrendezési és az ügyfélszolgálati divíziókkal.
  • Értékesítési- illetve partnerértékesítési kapcsolattartó munkatársak szakmai kérdésekben való támogatása.

Kit keresünk?

  • Egy lelkes, motivált, önállóan és csapatban is szívesen dolgozó ügyfélközpontú szemlélettel rendelkező rugalmas hozzáállású munkatársra van szükségünk, aki
  • legalább középfokú végzettséggel rendelkezik,
  • profin kezeli az excelt, 
  • adminisztrációs területen legalább két éves tapasztalatot szerzett.

Ha a fentieket olvasva már felcsillant a szemed, és a leírás alapján magadra ismertél, talán még nem is gondolnád, de közénk tartozol!

Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk

Iroda - modern vállalati környezetben,  jól megközelíthető, központi helyen, metró mellett, a Generali Biztosító Váci úti székházában (1132 Budapest, Váci út 36-38.).

Rugalmasság - hibrid munkavégzés, heti több nap home office lehetőséggel (1-2 nap irodai munkavégzés formájában), sőt a kötetlen munkaidőnek köszönhetően rugalmasan oszthatod be az idődet.

Fejlődési lehetőség- folyamatosan elérhető belső képzések (We Learn portál, English week), és egyéb számos olyan lehetőségek, ahol bővítheted a szakmai tudásod.

Sport -és kikapcsolódás- ha sportolni szeretnél, nem kell messze menned: Váci úti székházunkban fitneszterem található, emellett csoportos sporttevékenységekre is van lehetőséged (pl. Generali Futóklub, TRX, jóga). Római-parti Generali Akadémia és Szabadidőközpontunk is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál és nyáron medencével vár.

Étkezés- ebédszünetben a székházban lévő saját éttermünkben/büfénkben (SZÉP kártya elfogadóhely), vagy a közeli szuper helyeken próbálhatod ki kedvenc fogásaidat.

Juttatások - béren kívüli juttatási csomagunk több különböző elemet tartalmaz, köztük ingyenes céges egészségcsomagot, baleset-, és életbiztosítást, magánnyugdíjpénztári hozzájárulást és kafetériát is.

Tegyünk jót - munkatársként aktív szerepet vállalhatsz a Generali társadalmi felelősségvállalási törekvéseinek megvalósításában.

Pozíció betöltése során előnyt jelent

Biztosítás szakmai területen szerzett tapasztalat.

Egyéb információk

Cégcsoportunk munkatársainak jelentős része jelenleg is otthon látja el feladatait, a visszatérést hibrid munkavégzés formájában valósítottuk meg, és az otthoni munkaállomás kialakításához eszközt és segítséget adunk.

Onboarding folyamatunkat teljesen átalakítottuk, új belépőink online ismerkedhetnek meg jobban cégcsoportunkkal és vezetőinkkel, saját területükön pedig a hibrid munkavégzésnek köszönhetően igény esetén személyesen is tudnak tanulni az irodai környezetben.

Pozíció adatai

Pozíció azonosító: 2012
Pozíció pontos megnevezés: Értékesítés támogatási munkatárs
Foglalkoztatás helye: Budapest, Váci u. 36-38
Szakterület: Értékesítés támogatás
Szerződés típusa: Határozatlan
Napi munkaidő: Teljes munkaidőben
Ossza meg vagy mentse el a kedvencei közé ezt az állást: Értékesítés támogatási munkatárs